eur:
393.58
usd:
368.74
bux:
65802.09
2024. április 23. kedd Béla
A Richter Gedeon Nyrt. gyógyszeripari vállalat expedíciós épületének részlete a vállalat emblémájával, a főváros X. kerületében, a Gyömrői úton. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faluldi Imre

A Richter betör a latin-amerikai fogamzásgátló-piacra

A Richter Gedeon Nyrt. kedden bejelentette, hogy a latin-amerikai országokra is kiterjeszti Egyesült Államok-beli partnerével a Levosert fogamzásgátló készítmény értékesítési jogát. A vállalat PR-vezetője, Beke Zsuzsa az InfoRádiónak azt is elmondta, a készítményt a Richter már 2011 óta értékesíti Európában.

A Richter - Allergan nevű amerikai partnervállalatán keresztül - Latin-Amerikára is kiterjeszti a Levosert fogamzásgátló forgalmazását - közölte a vállalat. Mint hozzátették, Európa legtöbb piacán a Richter 2011 óta már értékesíti a Levosertet.

"A Levosert egy méhen belüli fogamzásgátló eszköz, ennek értékesítéséről írtunk alá megállapodást partnerünkkel, az Allergannal" - fogalmazott az InfoRádiónak Beke Zsuzsa, a Richter PR- és kormányzati kapcsolatokért felelős vezetője.

Mint hozzátette, nagyon jó kapcsolat áll fenn a cég és Latin-Amerika között hosszú évek óta, a mostani forgalomba hozatal Argentínára, Brazíliára, Bolíviára, Chilére, Kolumbiára, Ecuadorra, Mexikóra, Perura és Venezuelára vonatkozik.

"Ezen országok közül csak Brazíliában kell értékesítési hálózatot kialakítani, a többi célországban megfelelő hálózat áll rendelkezésre" - mondta el még.

A Richter a gyártást nem viszi át az Atlanti-óceánon, mégis komoly növekedést várnak a készítmény szempontjából újnak számító térségben.

A Richter világviszonylatban meghatározó szereplő kíván lenni a nőgyóügyászat területén, ezért különböző nőgyógyászati készítményeket, például méhmióma elleni szert is forgalmaz.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×