INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 20. péntek
Friderika

richter

levosert

latin-amerika

Budapest, 2016. február 7. A Richter Gedeon Nyrt. gyógyszeripari vállalat expedíciós épületének részlete a vállalat emblémájával, a főváros X. kerületében, a Gyömrői úton. MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre  *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

A Richter betör a latin-amerikai fogamzásgátló-piacra

InfoRádió

A Richter Gedeon Nyrt. kedden bejelentette, hogy a latin-amerikai országokra is kiterjeszti Egyesült Államok-beli partnerével a Levosert fogamzásgátló készítmény értékesítési jogát. A vállalat PR-vezetője, Beke Zsuzsa az InfoRádiónak azt is elmondta, a készítményt a Richter már 2011 óta értékesíti Európában.

A Richter - Allergan nevű amerikai partnervállalatán keresztül - Latin-Amerikára is kiterjeszti a Levosert fogamzásgátló forgalmazását - közölte a vállalat. Mint hozzátették, Európa legtöbb piacán a Richter 2011 óta már értékesíti a Levosertet.

"A Levosert egy méhen belüli fogamzásgátló eszköz, ennek értékesítéséről írtunk alá megállapodást partnerünkkel, az Allergannal" - fogalmazott az InfoRádiónak Beke Zsuzsa, a Richter PR- és kormányzati kapcsolatokért felelős vezetője.

Mint hozzátette, nagyon jó kapcsolat áll fenn a cég és Latin-Amerika között hosszú évek óta, a mostani forgalomba hozatal Argentínára, Brazíliára, Bolíviára, Chilére, Kolumbiára, Ecuadorra, Mexikóra, Perura és Venezuelára vonatkozik.

"Ezen országok közül csak Brazíliában kell értékesítési hálózatot kialakítani, a többi célországban megfelelő hálózat áll rendelkezésre" - mondta el még.

A Richter a gyártást nem viszi át az Atlanti-óceánon, mégis komoly növekedést várnak a készítmény szempontjából újnak számító térségben.

A Richter világviszonylatban meghatározó szereplő kíván lenni a nőgyóügyászat területén, ezért különböző nőgyógyászati készítményeket, például méhmióma elleni szert is forgalmaz.

Nyitókép: Faluldi Imre

Kapcsolódó hang

A Richter Latin-Amerikában - Levosert
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018