eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ez lett a 2015-ös Ország Boltja

Az idén ötödik alkalommal mérkőztek meg a magyarországi webáruházak az Ország Boltja versenyben, amelyet az Árukereső.hu online ár-összehasonlító oldal még júliusban indított el, az év legjobb webáruházának járó díjat idén a Pihe-Tex bababolt vehette át - közölte az Árukereső.hu.

A közlemény szerint az idei versenyben összesen 818 webáruház vett részt, 31 százalékkal több, mint tavaly. Az Ország Boltja versenyben a webshopok két kategóriában külön-külön és együtt is indulhattak: népszerűségi kategóriában 402, a minőségi kategóriában pedig 630 webáruház mérte össze szolgáltatásait. A minőségi kategóriába csak azok a boltok a jelentkezhettek, amelyek az Árukereső Megbízható Bolt programjának is a résztvevői - tették hozzá.

A vásárlók a népszerűségi kategória résztvevőire szavazhattak, az idén több mint 110 ezer szavazat érkezett, ami 32 százalékkal haladta meg a tavalyit - írták.

Kiemelték: Magyarországon az e-kereskedelmi forgalom évente 20-25 százalékkal bővül és ma már a teljes magyar lakosság egynegyede, több mint 2,3 millió ember vásárol az interneten.

Az Árukereső.hu ár-összehasonlító oldal 2004 óta több millió vásárlásban segítette már a felhasználókat és a boltokat. A látogatók közel 1900 webáruház, 6,5 millió terméke közül válogathatnak az oldalon.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×