eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Vezetőváltás a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter 2015. február 16-tól Dr. Szivek Norbertet nevezi ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. irányítására. A korábbi vezérigazgató, Márton Péter közös megegyezéssel távozik a társaság éléről. Az InfoRádió úgy értesült, hogy a társaságnál más személyi változás nem várható.

Márton Péter 2012 áprilisától dolgozott az MNV Zrt.-nél vezető beosztásban, 2013. január 1-jétől a nemzeti vagyon kezeléséért felelős társaság vezérigazgatójaként tevékenykedett. Irányítása alatt folytatódott a vagyonkezelő portfóliójába tartozó vállalatok hatékonyabb működése érdekében végzett strukturális átalakítás, tovább gyarapodott az állami vagyon. A tárcavezető a továbbiakban is számít a távozó vezérigazgató munkájára - olvasható a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményében.

A miniszter 2015. február 16-tól Dr. Szivek Norbertet nevezi ki a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. élére. A jogász végzettségű szakember számos hazai és nemzetközi - többek között energetikai és ingatlanberuházásokkal foglalkozó - társaságnál szerzett, széleskörű vállalatirányítási és reorganizációs ismeretekkel, tapasztalattal rendelkezik.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×