eur:
400.87
usd:
367.48
bux:
74428.1
2024. október 15. kedd Teréz

Tisza-tó: 36 millió forintos pályázati keret

Regionális pályázatot írt ki az Önkormányzati Minisztérium a Tisza-tavi régió turisztikai kínálatának bővítéséért. A tender keretösszege 36 millió forint, amelyből várhatóan 8-10 pályázó juthat forrásokhoz.

A nyertesek a beruházás összköltségének 50 százalékát, maximum 8 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaphatnak, a beküldési határidő szeptember elseje.

Szabó Lajos, a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Turisztikai Projekt Irodájának munkatársa elmondta: a keretből új szabadvízi strand kialakítására, az infrastruktúra és a szolgáltatások fejlesztésére, a partot elkerülő utak építésére, a kerékpárutak kitáblázására, pihenő és információs pontok létesítésére, valamint kerékpártároló helyek, szerviz-állomások kialakítására lehet támogatást nyerni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Új csúcson az S&P, mindig index emelkedni tudott

Főként pozitív mozgásokat hozott a hétfő reggel Ázsiában, miután a piaci szereplők továbbra is meglehetősen bizonytalanok a kínai gazdaságélénkítő csomag részleteivel kapcsolatban, emellett ráadásul a deflációs félelmek is nőni kezdtek az országban a friss inflációs adatok láttán, ennek következtében pedig eséssel kezdi a hetet az olajár. Európában a tőzsdék a nap végére már pozitív képet mutattak. Gazdasági események szempontjából kimondottan eseménytelenül indult a hét. Amerikában Colombus-nap mellett is rekordon zárt az S&P500, de a többi főbb index is emelkedéssel kezdte a hetet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 14. 18:52
×
×
×
×