eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Lemondott az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója

Tizenhárom évnyi magas színvonalú és elismert szakmai munka után Dr. Salamon Károly, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója úgy döntött, lemond tisztségéről és új szakmai kihívásokat keres - tájékoztatott Lenkei Anikó, a cég marketing és kommunikációs igazgatója.

Dr. Salamon Károly korábban a biztosítótársaság pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt, majd 2006. márciusától töltötte be az Allianz Hungária elnök-vezérigazgatói és igazgatóságának elnöki pozícióját.

Utódja kinevezéséig változatlanul vezeti a társaságot.

Az Allianz nagyra értékeli Dr. Salamon Károly hosszú évek alatt végzett munkáját, melynek részeként a Csoport tevékenységét teljes körű pénzügyi szolgáltatóvá teljesítette ki, valamint a társaság megőrizte vezető pozícióját a magyar pénzügyi szolgáltatói piacon - áll a cég közleményében.

Az Allianz a magyar piacon a biztosítási, banki, nyugdíjpénztári és vagyonkezelési területeken is tevékeny, emellett Dr. Salamon Károly vezetésével belépett a szlovén biztosítási piacra is, fióktelep nyitásával.

Dr. Salamon Károly utódjának kilétéről később születik döntés.



Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 06:56
×
×
×
×