eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Microsoftnak már nem kell a Yahoo!

Visszavonta a Yahoo! internetes cégre adott vételi ajánlatát a Microsoft amerikai számítástechnikai óriásvállalat, miután a két fél nem tudott megállapodni az átvételi árban.

Egyes jelentések szerint a Microsoft több mint 47 milliárd dollárt adott volna a Yahoo!-ért, de a cég kevesellte ezt, és legalább 53 milliárdra értékelte magát.

Az üzlet első számú célja a több mint évi 40 milliárd dollárt érő online hirdetési piaci részesedés növelése lett volna. Ezen a területen a Microsoft részesedése 6 százalék körüli, a Yahoo!-é 14 százalék, míg a vezető cégé, az ugyancsak amerikai Google-é 30 százalék körüli.

Elemzők korábban arról beszéltek, hogy a Yahoo! a Google számára is vonzó felvásárlási célpont lehet.

Címlapról ajánljuk
Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak  - Versenyfutás az idővel

Hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak - Versenyfutás az idővel

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 11:39
×
×
×
×