eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Tizedével növelné eladásait a Suzuki

Mintegy 10 százalékkal több autó értékesítésére számít idén a Suzuki autógyár, a 2006-os terv: 2 millió 220 ezer. Tavaly a japán cég eladásai első ízben haladták meg a 2 millió darabot.

A külpiacokon biztosított a növekedés, Kína kivételével minden térségben ledolgozandó megrendeléseink vannak a Swiftre – mondta Szuzuki Oszamu vezérigazgató tokiói sajtóértekezletén.

A cég első embere arra számít, hogy európai eladásaik idén 17 százalékkal nőnek, az amerikai export pedig közel 10 százalékkal emelkedik.

A Suzuki idén közel kétmilliárd dollár értékben kíván beruházni, főleg Magyarországon és Indiában bővíti a gyártókapacitásait.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×