eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Folytatódnak a tárgyalások Ferihegyen

Szerdán is folytatódnak a tárgyalások a Budapest Airport Rt. két szakszervezete által alakított sztrájkbizottság és a vállalat vezetése között az érdekképviseletek bérköveteléséről. Az egyeztetéseken részt vesz az új tulajdonos, a brit BAA képviselője is.

Fórika Ibolya, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a keddi megbeszélések után az InfoRádiónak azt mondta: egyelőre elmúlt a közvetlen sztrájkveszély.

Két szakszervezet először 17, majd ennél kisebb 12 százalékos béremelést javasolt jövőre, de a Budapest Airport Rt. nem változtatott a 4,5 százalékos javaslatán. Az érdekképviseletek vezetői ezt nem fogadták el.

A Ferihegyi repülőteret üzemeltető társaság másik két szakszervezete által alakított sztrájkbizottság 30 százalékos béremelést követel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×