eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
Adult man monitors heart rate with smart watch on wrist
Nyitókép: KucherAV/Getty Images

Ha ilyen okoseszköze van, hamarosan kidobhatja

Valamivel több, mint egy év alatt teljesen megszűnik a támogatásuk, az idő előrehaladtával tűnnek majd el a lehetőségek, applikációk.

Hamarosan új okosóra után nézhetnek a Tizen operációs rendszert futtató Samsung termékek gazdái, a gyártó megkezdte a kiértesítésüket a viselhető eszközeik szoftveres támogatásának hullámokban való megszüntetéséről - írja az Origo. A vállalat a 2021-ben kiadott Galaxy Watch 4-gyel állt át a Google Wear OS használatára, és az előző szoftverrel szerelt modellekhez azóta is csak általános támogatást nyújtott.

Három hullámban szűnik meg a Tizen-rendszerű eszközök támogatása:

  1. 2024. szeptember 30-tól nem lehet majd többé fizetős tartalmakat vásárolni az okosórákhoz, ideértve az appokat, számlapokat és minden egyebet;
  2. 2025. május 31-től már ingyenes tartalmakat sem lehet hozzájuk letölteni, leállnak az órákhoz kapcsolódó szolgáltatások, csak a Galaxy Store "saját alkalmazások" menüje marad elérhető;
  3. és végül 2025. szeptember 30-tól már semmilyen ingyenes vagy korábban megvett tartalmat nem lehet újból letölteni az eszközre az említett menün keresztül.

Ennek megfelelően jövő októbertől lényegében végük van a Tizen-rendszerű okosóráknak, teljesen papírnehezékké ugyan nem válnak, de tartalmakat semmilyen szín alatt sem lehet majd letölteni rájuk - írják.

A támogatás megszűnése az összes Galaxy Gear modellt, továbbá a Galaxy Watch-t, a Galaxy Watch 3-at, a Galaxy Watch Active-ot, illetve a Galaxy Watch Active 2-t érinti.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 31. 06:00
×
×
×
×