eur:
393.15
usd:
366.96
bux:
66537.27
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: YouTube/BpiAutósok

Brutális figyelmeztetést kaptak a magyar közlekedők - videóval

Ilyen hajmeresztő előzést ritkán látni.

Nem friss, de annál brutálisabb videót tett közzé olvasói felvételei közül a bpiautosok.hu oldal. Jön a jó idő, közelednek a 20 fokos hőmérsékleti csúcsok, lassan elkezdődik a motoros szezon.

A képsorokon egy Iveco teherautóst és az előtte lévő kocsit "fénysebességgel" előző motoros látszik, akinek szembe jött egy autós - a szélesebb vontatmánya miatt az utolsó utáni pillanatban billentett a motoros, épp két autó között átvágva. Legalább három ember lélekjelenléte és egy gigantikus adag szerencse kellett ahhoz, hogy mindenki megúszta ép bőrrel.

Itt a tavaly áprilisban a 76-os úton, a Balatonszentgyörgy felől Keszthely irányába vezető oldalon készült felvétel - garantáltan többször is meg fogja nézni az érintett részt:

Ezzel a videóval kíván üzenni a közlekedési eseteket közlő oldal: mindenki tartsa be a szabályokat és vigyázzon a többi közlekedőre!

Mi pedig felidézzük az InfoRádió egy tavalyi beszélgetését a jogosítványokkal és a KRESZ-szel kapcsolatos változtatási tervekről, lehetőségekről:

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×