eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Jönnek a felhők, némi havazás is lesz - előrejelzés

Marad a derült, száraz, hideg, téli idő, de csütörtökön észak felől egy érintő hidegfront miatt már megnövekszik a felhőzet.

Csütörtökön a köd a legtöbb helyen fokozatosan feloszlik, a zavartanul napos időt követően délután észak felől előbb magasszintű, később vastagabb felhők is érkeznek fölénk. Késő este az északkeleti határnál esetleg hószállingózás előfordulhat. Az általában nyugati, északnyugati szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, ugyanakkor kisebb körzetekben nehezen oszolhat fel a köd, így a csúcsérték fagypont alatt maradhat - olvasható a HungaroMet előrejelzésében.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. Számottevő csapadék nem lesz. Az északi szél megélénkül, a Dunántúl északi felén meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a fagyzugos helyeket leszámítva többnyire -6 és 0, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között alakul.

A hétvégén a fentiekhez hasonló időjárás várható, de szombaton és vasárnap néhány helyen előfordulhat havazás.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×