eur:
394.21
usd:
370.33
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Getty Images/ Tara Moore

Mostantól más lesz Apple eszközt használni windowsos PC-vel

A Windowsra írt iTunes alkalmazás helyét több különálló program veszi át a PC-ken.

Az Apple Music a windowsos zenei könyvtárat karolja majd fel, továbbá hozzáférést biztosít a fizetős Apple Music szolgáltatáshoz. Az Apple TV értelemszerűen az Apple TV+ streamingszolgáltatást kínálja és tartalmakat más tévécsatornáktól, illetve az iTunesból eddig megvásárolt filmeket és kölcsönzési lehetőségeket is biztosítja – írja az Origo.hu.

A szinkronizálást, mentést, helyreállítást az Apple Devices app végzi majd az Apple eszközök és a windowsos gép között. A podcastok és e-könyvek egyelőre a levegőben lógnak, ezekhez feltehetően később lesz app. Aki bármelyik új appot teszteli, annak érdemes tudnia, ezek az appok már leállítják az iTunes működését Windowson.

Az Apple eszközök kezelése sosem volt egyszerű a windowsos gépeken:

az iTunes alkalmazást a legtöbben nem kedvelték a PC-s felhasználók közül.

Azt még korai megmondani, hogy a jövőben könnyebbé válik-e, az viszont már biztos, hogy teljesen megváltozik az Apple kütyük kezelése, szinkronizálása a windowsos gépeken.

Az Apple ugyanis hamarosan nyugdíjba küldi a windowsos iTunes alkalmazást. A Microsoft a Windows 11 Insidereknek szóló előzetesében már tesztel ehhez három új appot: az Apple Music, Apple TV és Apple Devices megoldásokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×