eur:
389.86
usd:
363.99
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Middle-aged woman leaned on sofa resting in living room cools herself with orange colour hand fan touch forehead feels unwell suffers from unbearable hot summer weather at home without airconditioner
Nyitókép: fizkes/Getty Images

Kedden érkezik az újabb hidegfront, nagy különbség lesz az országon belül

Az elmúlt napokhoz képest frissítőbbek lesznek az éjszakák, illetve a csúcsértékek is kissé visszaesnek.

Hétfőn túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Este főleg az Alpokalján lehet több gomolyfelhő. A Tiszántúlon az északi, a Nyugat-Dunántúlon a déli szelet kísérik sokfelé élénk lökések, másutt általában mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között valószínű.

Kedden egy hidegfront egyre szakadozottabb, gomolyos felhőzete vonul át térségünk felett. Előtte hazánk délkeleti felén még többórás, másutt néhány órás napsütés is várható. Az ország északnyugati felén több helyen, máshol elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, zivatarban viharossá fokozódhat.

A hőmérséklet hajnalban 11 és 23 fok között alakul, a szelesebb tájakon, vízpartokon mérhetik a magasabb, az északkeleti völgyekben az alacsonyabb értékeket. Délután általában 30, 39, nyugaton, északnyugaton 26, 29 fokot mérhetnek.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×