eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Forrás: Időkép

Káprázatos képek, lefotózták a lehetetlent a Balatonnál

A Tejút és a Balaton szinte soha nem fotózható-videózható együtt, csak rendkívül különleges éjszakákon. Most azonban sikerült a „lehetetlen”.

Színes fotókat és videókat készített az Időkép stábja arról, ahogy a magyar tenger, hazánk legszebb tava és a milliárdnyi csillagtól ragyogó égbolt találkozik. Ez azért különleges, mert

a Balaton és Tejút együttes fotózását, videózását nehezíti, hogy a víztükör feletti levegő általában túl párás,

emiatt a Tejút horizonthoz közeli színes, halvány részletei szinte mindig homályba burkolóznak. Ezúttal azonban sikerült – számolt be a Hirbalaton.hu.

A „különleges együttállásról” készült fotók és a videók ide kattitva csodálhatók meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×