eur:
393.5
usd:
366.87
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Facebook/Zente-SMA 1 Baby

Nagy hír Zentéről, az SMA-s kisfiúról

Édesanyja a Facebookon osztotta meg a nagy örömöt a nyilvánossággal.

Drágán gyógyítható, súlyos betegségben szenvedett 2019-ig Zente, az a kisfiú, akit az SMA-1 kapcsán egy ország ismerhetett meg a médiából. A gyűjtésnek köszönhetően meglett a kezeléséhez szükséges 700 millió forint, a gyermek pedig folyamatosan gyógyul.

Édesanyja igyekszik a legfontosabbakról folyamatosan tájékoztatni a nyilvánosságot, tudni például, hogy térdelni is tud már, illetve biciklipedált teker, már elindulni is tud a járgányával - írja az Index.

Zente már le is tud mászni az ágyáról, mellette pedig egyedül meg tud állni - írja a Facebookon a boldog anyuka.

SMA-beteg körülbelül 8-10 ezer van a világon. Ez a kór egy ritka genetikai betegség, lényege az, hogy a gerincvelő vázizmokat mozgató idegsejtjeinek funkciója kiesik, majd kezelés nélkül a beteg légzése is leáll.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×