eur:
393.81
usd:
367.68
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Melegszik a levegő, de már látni az újabb fordulatot, mutatjuk

Északon lesz rosszabb a helyzet, dél felé haladva tízfokos hőmérsékletkülönbség is lehet az országrészek között.

Többször megnövekszik majd a felhőzet, a déli tájakon azonban szakadozottabb lesz a felhőtakaró, így ott több, míg a felhősebb északi megyesávban kevesebb napsütésre számíthatunk.

Az ország északi részén szórványosan kisebb eső, zápor valószínű, néhol az ég is megdörrenhet,

délebbre inkább csak elvétve alakulhat ki csapadék. A délies szél több helyen megerősödik. A hajnali 3-8 fok után délutánra 14 és 26 fok közé melegszik a levegő. Északon lesz a hűvösebb, dél felé haladva pedig egyre melegebb az idő.

Csütörtökön azután tovább erősödik a nappali felmelegedés, lesz ahol a 30 fokot is eléri a csúcshőmérséklet. Pénteken azonban újabb lehűlés jön esővel, záporokkal, zivatarokkal.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×