eur:
394.36
usd:
370.48
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Elgázolt őzbak szőre egy autó betört fényszóróján a VIII. kerületi Kálvária térnél 2020. április 27-én. Az őz kevéssel 6 óra után ugrott az autó elé.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Elütöttek egy őzet a Józsefvárosban - fotók

A baleset a budapesti Kálvária téren történt hétfő reggel hat környékén.

A koronavírus-járvány miatti csökkent emberi jelenlét és autóforgalom miatt a városba beljebb merészkednek a vadállatok – egy ilyen állatot gázolhatott el egy autós hétfő reggel.

Budapest, 2020. április 27.
Elgázolt őzbakot takar le fóliával egy rendőr a VIII. kerületi Kálvária térnél 2020. április 27-én. Az őz kevéssel 6 óra után ugrott egy autó elé.
MTI/Mihádák Zoltán
Elgázolt őzbakot takar le fóliával egy rendőr a VIII. kerületi Kálvária térnél 2020. április 27-én. Az őz kevéssel 6 óra után ugrott egy autó elé. MTI/Mihádák Zoltán

A Baleset-megelőzés Facebook-oldal beszámolója szerint az őz a Dankó utca felől érkezett, de hogy honnan és hogyan kerülhetett a környékre, azt a helyszínelő rendőrök se tudják.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum látszólag a mai nap is kitarthat, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és a határidős indexek állása alapján Európában is pozitív nyitás jöhet. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×