eur:
393.57
usd:
368.05
bux:
66492.93
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Alaposan bekezd a tavasz

Hétfő estig a Kárpát-medence időjárását egy ciklonrendszernek a peremhullámai alakítják, többfelé várható eső és időnként viharossá fokozódik a szél.

Hétfő reggel nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, ezzel együtt egyre inkább csak a keleti megyékben várható összefüggő csapadék.

A déli és keleti tájakon néhol zivatar is kialakulhat. A felhőzet-csökkenés csak átmeneti jellegű lesz, mert késő délutántól újra befelhősödik. A délies szél többfelé megerősödik, időnként viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn többnyire 12 és 17 fok között valószínű, de északkeleten néhol 8, 10 fok is lehet.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, és országszerte várható eső, zápor. A Dunántúlon a szél északira, északnyugatira fordul, másutt déli, délnyugati marad, és többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között várható, de északkeleten kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet az Alpokalján 9, délkeleten ugyanakkor 17, 18 fok körül alakul.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×