INFORÁDIÓ 
2020. július 15. szerda
Henrik, Roland

cirkusz

magyar nemzeti cirkusz

debrecen

motor

artista

Simet László artistaművész és egy akrobata drótkötélen egyensúlyozva motorozik a Magyar Nemzeti Cirkusz húsz méter magas sátra felett Debrecenben a cirkuszi világnapon, 2019. április 20-án.

Különleges motoros bukkant fel az égen Debrecenben

Infostart

Különleges produkciókkal, nyílt nappal, állatsimogatóval készült a Magyar Nemzeti Cirkusz Debrecenben, a cirkusz világnapja alkalmából.

Immáron 10. alkalommal rendezik meg világszerte az ünnepet, amelynek alkalmából a 25 éves jubileumát ünneplő Magyar Nemzeti Cirkusz Debrecenben ingyenes nyílt cirkusznapot rendezett szombaton.

Amellett, hogy különböző cirkuszi eszközöket lehet kipróbálni és meg lehet ismerkedni a cirkusz állatparkjával, sőt, betekinthetnek a látogatók a próbákba is, egy extrém légi produkciót is láthatott a közönség:

Simet László újra bemutatta a 2012-es londoni olimpia záróünnepélyének légi attrakcióját: egy 50 méter hosszú drótkötélen felmotorozott a cirkusz sátrának tetejéig.

A produkcióról egy videót is feltette a Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldalára (ide kattintva lehet megnézni, ha a cikk alatt nem jelenik meg).

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018