eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Füstölő kémény Salgótarjánban 2018. november 14-én. A Nemzeti Népegészségügyi Központ előző napi tájékoztatása szerint több településen romlott a levegő minősége, öt városban egészségtelennek minősítették a levegőt a szálló por (PM10) magas koncentrációja miatt, további tizenhat településen kifogásolt volt a levegő minősége.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Megint romlott a levegő minősége

   A levegőhigiénés index alapján Putnokon veszélyes, Miskolcon, Sajószentpéteren egészségtelen, Kazincbarcikán és Egerben kifogásolt a levegő minősége.

Az érintett térségben a Nemzeti Népegészségügyi Központ nem javasolja hosszabb ideig a szabadban tartózkodást. A légúti megbetegedésben szenvedők tünetei felerősödhetnek.

Kiemelték továbbá, hogy az érintett településeken különösen ügyeljenek a szilárd tüzelőanyagok mellőzésére. A helyes tüzelésről bővebb információ található a Fűts okosan! kampány honlapján, a futsokosankampany.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×