eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Miedzyzdroje, 2018. július 31.Strandolók sokasága a Balti-tenger partján, a lengyelországi Miedzyzdrojéban 2018. július 31-én. Ezekben a napokban a levegő nappali hőmérséklete eléri a 30 Celsius-fokot Lengyelországban. (MTI/EPA/Marcib Bielecki)
Nyitókép: MTI/EPA/Marcib Bielecki

Egy kis ősz után újra nyarat kapunk

A vasárnapi lehűlés után keddtől ismét kitör a nyár: 30 fok is lesz a hőmérséklet.

Hétfőre kelet felé elhagyja térségünket a jelentős lehűlést hozó hidegfront, mögötte ismét napos és melegebb idő köszönt be.

A szeles, csapadékos időt és jelentős lehűlést hozó hidegfront csak átmenetileg okoz kora őszies időjárást, hétfőre kelet felé elhagyja térségünket.

Napos, majd ismét egyre melegebb, késő nyári idő köszönt be

- írja az Időkép.

Hétfőn keleten még néhol előfordulhat kisebb eső, egy-egy zápor, napközben azonban egyre inkább csökken a felhőzet, nyugaton már csaknem zavartalan lesz a napsütés. Még többfelé lesz élénk, nyugaton és északkeleten helyenként erős az északi szél, ezzel együtt délutánra 21-26 fokig melegszik a levegő.

Kedden és szerdán országszerte sok napsütésre és száraz időre készülhetünk. Időnként továbbra is élénk lesz a légmozgás. A hajnalok frissek lesznek, többfelé 15 fok alá, helyenként 10 fok közelébe csökken a hőmérséklet,

napközben pedig kedden 24-29, szerdán 25-30 fokot mérhetünk.

A késő nyárias idő előreláthatólag csütörtökön is folytatódik.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×