eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

Átalakult a Gmail mobilos alkalmazása

A Google világszerte minden mobilos felhasználó számára elérhetővé tette a bizalmas módot, de a dolognak vannak hátulütői is.

Idén tavasszal történetének egyik legnagyobb ráncfelvarrását hajtotta végre a Gmail, nyár elejére mindenkinél megváltozott a levelező kinézete. Emellett jó néhány új funkció is érkezett, ezeket egészíti ki most a Google a mobilos felhasználók számára - írta a hvg.hu.

A Confidential Mode, azaz a bizalmas mód lényege, hogy a küldő korlátozhatja, vagy jelszóhoz kötheti az e-mail megjelenítését. A fogadó fél pedig nem fogja tudni másolni, beilleszteni, letölteni, nyomtatni és továbbküldeni sem, a csatolmányokat pedig letiltja a rendszer. A levélhez ráadásul lejárati dátumot vagy épp jelszót is adhatunk meg, a hozzáférést pedig akár SMS-en keresztül is letilthatjuk.

Az új lehetőséget több kritika érte, például hogy hamis biztonságérzetet kelt, hiszen a korlátozásaitól még nyugodtan készíthető képernyőfotó az e-mailről, ami ráadásul nem is titkosítva "utazik", továbbá az érvényességi idő lejárta után a levél nem tűnik el a postaládából.

Címlapról ajánljuk
Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Elemző: nem mondja meg a kormány, pontosan miért ekkora az áfabevétel-hiány

Idén augusztusban az államkasszába 314 milliárd forint áfabevétel folyt be, ami 14,5 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi 368 milliárd forintos összeg - derült ki abból a részletes adatokból, amelyet a pénzügyminisztérium közölt az államháztartás augusztusi alakulásáról. A Portfolio elemzője azt mondta, hogy ezzel idén már negyedik hónapja csökkennek az áfabevételek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×