eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hétvégére hidegfront érkezik Magyarország fölé

Pénteken gyenge hidegfront érkezik Magyarország fölé, emiatt sokfelé kell záporra, zivatarra számítani.

Pénteken jobbára erősen felhős égre számíthatunk erőteljes gomolyfelhő-képződéssel és sok magasszintű felhőzettel. A délkeleti megyékben várható a legtöbb napsütés.

Összességében sokfelé valószínű zápor, zivatar, a Dunántúlon esőre is számítani kell. Az Alföld délkeleti részein csak késő délutántól, estétől lehet csapadék. Mindössze zivatar környékén várhatóak átmenetileg erős vagy viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a Dunántúlon 23 és 28, a Dunától keletre 28 és 32 fok között valószínű - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentésében.

Szombat

Napközben északnyugat, észak felől szakadozik, csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen kisüt a nap, de délkeleten késő délutánig sok maradhat a felhő.

Éjszaka többfelé, reggeltől egyre inkább az Alföldön várható eső, zápor, helyenként zivatar, majd délután arrafelé is szűnik a csapadék. Az északi, északnyugati szelet nagy területen erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között várható, délkeleten lesz napközben a hűvösebb.

Vasárnap

Napos idő várható gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél nagy területen erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×