eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Varsó, 2017. augusztus 9.Locsolócső vizével hűsíti magát egy kislány Varsóban, ahol 30 Celsius-fokot meghaladó hőség tombol 2017. augusztus 9-én. (MTI/EPA/Tomasz Gzell)
Nyitókép: TOMASZ GZELL

Szuper öt nap jön

Végre hétvégén is jó idő lesz, több napsütést és enyhébb éjszakákat ígér a meteorológia.

Ma estig nagyobbrészt derült vagy gyengén felhős lesz az ég, ismét sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban délután 27, késő este 23 fok körül alakul.

A hét közepén több órára kisüt a nap.

Erőteljesebb gomolyfelhő-képződésből főként a Dunántúlon és északkeleten fordulhat elő helyenként zápor, néhol zivatar. Pénteken több helyütt is számítani lehet záporesőre, zivatarra.

Szombaton csökken a felhőzet, egyre inkább délen és keleten várható, vasárnap pedig már csak elvétve valószínű csapadék.

Enyhébbek lesznek az éjszakák, és tovább erősödik a nappali felmelegedés. A maximum-hőmérséklet a hét közepén helyenként a 30 fokot is meghaladhatja.

A hétvégén is csupán egy-két fokos lehűlésre van kilátás.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×