eur:
395.33
usd:
366.29
bux:
65165.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Minden lesz a hétvégén, csak igazi nyár nem

Esővel, napsütéssel, némi meleggel és hűvössel búcsúzik a július. Kánikula sehol sem várható, sőt, július elsején néhol még 20 fokig sem melegszik a levegő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint:

pénteken néhány órás napsütésre főként a délelőtti órákban lehet számítani. Sokfelé várható zápor, zivatar, illetve tartósabb eső.

Felhőszakadás veszélye miatt péntekre Budapestre, Pest megyére, továbbá Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok és Tolna megyére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Emellett a szél élénk, a Nyugat-Dunántúlon és a Zempléni-hegység tágabb környezetében erős lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-19, a legmagasabb hőmérséklet 23-29 fok között valószínű.

Szombaton napos idő várható, de a Duna-Tisza-közén előfordulhat helyenként záporeső. Nagy területen erős, helyenként viharos lesz a szél. A leghidegebb órákban 15-20 fok lehet. Napközben 21-27 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap, július elsején is napsütéses lesz az idő, északkeleten lehet néhol zápor és helyenként megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet általában 9-15 fok között valószínű, a nappali maximumok 19-24 fok között alakulnak.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×