eur:
393.77
usd:
365.33
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szél fújja egy esernyővel kezében sétáló nő haját Nagykanizsán 2012. október 16-án.
Nyitókép: Varga György

Ennyi volt a nyárból

Kedden még lehet néhány órás napsütés, aztán jön megint az eső.

Kedden a többórás napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, majd délutántól délkelet felől fokozatosan beborul az ég. Elszórtan alakulhat ki zápor, néhol zivatar is lehet. Az északi, északkeleti szél megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között valószínű - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Szerdán sem lesz változás, erősen felhős vagy borult lesz az ég. Nagy területen várható eső, a kiadósabb mennyiség délutántól délkeleten felől valószínű. Néhol zivatar is előfordulhat. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, inkább csak rövid felszakadozások, napos időszakok lehetnek. Nagy területen kell esőre, záporra számítani, elszórtan zivatar is valószínű. Az északi, északkeleti szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között várható.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa

Nem sok magyar internetező lehet már, aki ne hallott volna a Temuról, a kínai webshopról, amely pár hónapja robbant be a hazai e-kereskedelmi piacra és mostanra az egyik legnagyobb szereplővé vált. Az agresszív terjeszkedés és a szürreálisan alacsony árak komoly felzúdulást idéztek elő az online kiskereskedelmi szegmensben, akkorát, hogy már a Gazdasági Versenyhivatal is vizsgálódik a cégnél. De vajon hogy képes fennmaradni a Temu anyacége, mikor nagy valószínűséggel minden – egyelőre ingyenes – szállításon pénzt veszít, mekkora lehet a részesedése itthon, és mi lesz az áfával, amit a vásárlásaink után kell befizetniük a magyar államkasszába. Ezeknek jártunk utána a Portfolio Checklist különkiadásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×