eur:
395.08
usd:
371.07
bux:
65119.05
2024. április 19. péntek Emma
Durva fagy lesz, de meddig marad a havazás?

Durva fagy lesz, de meddig marad a havazás?

Vasárnap szárazabb, hétfőn délnyugat felől ismét nedvesebb léghullámok érkeznek az ország fölé – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap északkelet felől tovább vékonyodik, szakadozik a felhőzet, egyre kevesebb helyen várható havazás, a legtöbb napsütés északkeleten valószínű. Éjszaka északkeleten, keleten túlnyomóan derült, középen változóan, nyugaton, délnyugaton erősen felhős idő lesz, legfeljebb hajnalban délnyugaton lehet hószállingózás.

Hétfőn eleinte csak délnyugaton lesz erősen felhős az ég, másutt hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de északkeleten estig derült marad az ég. Főként délnyugaton, délen több helyen fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás.

Vasárnap a keleti, holnap a délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -9 Celsius-fok között valószínű, de a havas, derült, szélvédett tájakon -10, -14 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn -2 és +2 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×