eur:
393.93
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Teljesen felfordul az időjárás

Teljesen felfordul az időjárás

Kedd estig a Kárpát-medence fölött hidegfront vonul át, jelentős lehűlés várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, egyre több helyen valószínű eső, zápor, zivatar, helyenként jelentős mennyiségű csapadék várható.

Kedden általában erősen felhős lesz az ég, hosszabb időszakokra elsősorban a Dél-Alföldön szakadozhat fel a felhőzet. A csapadékzóna egyre inkább az északi, északkeleti területekre helyeződik át, de délutántól a Dunántúlon szórványosan ismét kialakulhat kisebb eső, zápor.

A szél fokozatosan északnyugatira, nyugatira fordul, késő estétől többfelé megerősödik, olykor viharossá fokozódik. Szélerősödés zivatar környezetében is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 Celsius-fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a Dunántúl és az Északi-középhegység térségében 16 és 19, másutt 20 és 25 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×