eur:
394.53
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Durván bekattan az időjárás hétvégére

Durván bekattan az időjárás hétvégére

Várható időjárás az ország területén szombat estig:

Pénteken a sok napsütés mellett kevés fátyol- és gomolyfelhő várható, a délutáni órákban elvétve fordulhat elő zápor - jobb eséllyel az Északi-középhegység területén.

Éjszaka általában derült vagy gyengén fátyolfelhős időre számíthatunk. Szombaton kezdetben sok lesz a napsütés, majd a déli óráktól a Dunántúlon és az Északi-középhegység térségében, estétől már keleten is egyre több lesz a felhő.

Kora délután a Dél-Dunántúlon és a Duna-Tisza közén helyenként előfordulhat zápor, esetleg zivatar, majd késő délutántól északnyugat felől egyre nagyobb területen számíthatunk tartós esőre, záporra, helyenként zivatarra is. Heves zivatar nem valószínű.

Szombat hajnalig többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, majd

az északnyugatira forduló szelet több helyen erős, néhol viharos közeli lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 21 fok között valószínű, de az Északi-középhegység völgyeiben akár 14 fokig is lehűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton nagyrészt 31 és 36 fok között várható, de északnyugaton 30 fok alatti értékek is lesznek.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×