eur:
389.07
usd:
360.79
bux:
68072.35
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A legszebb strand Magyarországon

A legszebb strand Magyarországon

Balatongyörök az ország egyik legszebb strandját rejti - írja a Femina.hu.

Számos turista megfordul Balatongyörökön, ennek ellenére nincs olyan nyüzsgés, mint a part menti nagyvárosokban, sokkal inkább békés, családias a hangulat. A hely ráadásul nemcsak a strand miatt vonzó, de sok mást is érdemes megnézni - írja a Femina.hu.

A kerékpárutak kiépítettek, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park túraútjai átszelik a környéket, míg a part menti, meseszép tájon egy golfpályát is ki lehet próbálni.

A legszebb strand Magyarországon

Az egyik legkedveltebb hely Balatongyörökön a Szépkilátó, melynek tövében a Római-forrás is fakad. A magaslatra felkapaszkodva a Balaton egyik legszebb panorámája tárul fel a nézelődő előtt: nemcsak a túlpartra, de a közeli Badacsonyra is gyönyörű a kilátás.

Balatongyörök strandja ideális azoknak, akik nyugalomra vágynak. A hosszú parton jócskán akadnak árnyékos és napos helyek, míg a panoráma innen is majdnem olyan gyönyörű, mint a Szépkilátótól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Péntek délután megérkeztek a várt foglalkoztatottsági adatok az Egyesült Államokból. Az áprilisi számok alapján optimisták lehetnek a befektetők azzal kapcsolatban, hogy valóban a lehűlés jeleit mutatja az amerikai munkaerőpiac, a friss adatok azonban egyúttal felerősíthetik a recessziós félelmeket is. A közlés ezúttal is nagyobb elmozdulásokat hozott a dollár piacán és a tőzsdéken is, melynek következtében az EUR/USD árfolyama és az S&P 500 is is kritikus szintre ért. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutatnak jelenleg a grafikonok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×