eur:
388.69
usd:
361.68
bux:
0
2024. május 9. csütörtök Gergely

Meddig marad a strandidő?

A Kárpát-medence időjárásában sem várható lényeges változás hétfő estig, a hőmérséklet csúcsértéke a nyarat idézi.

Vasárnap estig néhol még zápor, zivatar kialakulhat, majd éjszakára mindenütt csökken a felhőzet. Hétfőn is a gomolyfelhők mellett sok lesz a napsütés. Helyenként, főként az ország déli felén zápor, zivatar is kialakulhat. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, átmeneti szélerősödés csak zivatar környékén lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 18 Celsius-fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben lehet hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 27 és 32 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Egy időre véget ért az inflációcsökkenés Magyarországon

Egy időre véget ért az inflációcsökkenés Magyarországon

Megállhatott az infláció csökkenése Magyarországon: a Portfolio által megkérdezett elemzők előrejelzése szerint áprilisban 3,7 százalékos lehetett az egy évre visszatekintő drágulás. Amennyiben a holnap megjelenő hivatalos inflációs adat visszaigazolja a várakozásokat, 14 hónapnyi csökkenés után látunk majd emelkedést. Az év hátralévő részében további kis emelkedés várható, az év végére 5% feletti mutatóval.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×