eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Nagy esők jönnek

Éjszaka délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Reggelig még csak helyenként lehet zápor, néhol zivatar. Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég, de keleten szakadozottabb lesz a felhőzet.

Mi várható az országban?

A Dunántúlon és északon több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar, az Alföldön elszórtan valószínű zápor, zivatar. Éjszakától a Dunántúlon az északi, holnap az ország más részein a délkeleti szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 20 és 26, a Nyugat-Dunántúlon 14 és 20 fok között alakul.

Előrejelzés Budapest térségére péntek estig:

Éjszaka megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és pénteken többnyire erősen felhős időre számíthatunk. Reggeltől bármikor kialakulhat eső, zápor, zivatar. Éjszaka általában mérsékelt lesz a légmozgás, majd holnap megélénkül a délkeleti szél. Zivatar környezetében viharos széllökés is lehet.

A hőmérséklet hajnalban 12, délután 21, 22 fok körül alakul.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×