INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Havas eső, havazás Budapesten

Infostart / InfoRádió
Péntek estig jobbára erősen felhős lesz az ég. Eső, havas eső, havazás több helyen is előfordulhat, de a csapadék mennyisége nem lesz jelentős. Az északi szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 fok körül alakul.
A péntek estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Péntek reggelig:
Sok felhőre számíthatunk, de nagyrészt vékony, szakadozott felhőzet lesz felettünk, némi napsütés is lehet, majd estétől átmenetileg csökken a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban -1 fok körül alakul.

Péntek estig:
Jobbára erősen felhős lesz az ég. Eső, havas eső, havazás több helyen is előfordulhat, de a csapadék mennyisége nem lesz jelentős. Az északi szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 fok körül alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

Szombaton főleg a Dunától keletre várható eső, vasárnap ott is felszakadozik a felhőzet, napközben nem valószínű csapadék. A jövő hét elején erősen felhős idő lesz a jellemző, helyenként esővel, záporral. A hét közepén több órára kisüt a nap, csapadéknak kicsi az esélye, de ködfoltokra számítani kell. Melegszik a levegő.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

A címlapról ajánljuk