eur:
395.72
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Havas eső, havazás Budapesten

Péntek estig jobbára erősen felhős lesz az ég. Eső, havas eső, havazás több helyen is előfordulhat, de a csapadék mennyisége nem lesz jelentős. Az északi szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 fok körül alakul.

A péntek estig várható időjárás a fővárosban és környékén:

Péntek reggelig:
Sok felhőre számíthatunk, de nagyrészt vékony, szakadozott felhőzet lesz felettünk, némi napsütés is lehet, majd estétől átmenetileg csökken a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban -1 fok körül alakul.

Péntek estig:
Jobbára erősen felhős lesz az ég. Eső, havas eső, havazás több helyen is előfordulhat, de a csapadék mennyisége nem lesz jelentős. Az északi szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 fok körül alakul.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

Szombaton főleg a Dunától keletre várható eső, vasárnap ott is felszakadozik a felhőzet, napközben nem valószínű csapadék. A jövő hét elején erősen felhős idő lesz a jellemző, helyenként esővel, záporral. A hét közepén több órára kisüt a nap, csapadéknak kicsi az esélye, de ködfoltokra számítani kell. Melegszik a levegő.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×