eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Elromlott a mozi, kártérítést kap a hercegi pár

Kárpótlást kapott Vilmos herceg és felesége a British Airways légitársaságtól, mert elromlott az őket amerikai látogatásukról hazaszállító repülőgép fedélzeti mozija.

Vilmos és Katalin július elején tíznapos túrát tett Kanadában és az Egyesült Államokban. Ez volt az első hivatalos külföldi látogatásuk házaspárként.

Odafelé a kanadai légierő egyik utasszállító repülőgépe vitte őket Londonból Ottawába, a körút végén pedig Los Angelesből utaztak haza a British Airways menetrendszerű járatával.

A Daily Mirror szerdai beszámolója szerint azonban a gép első osztályának fedélzeti mozirendszere felmondta a szolgálatot, így Cambridge hercege és hercegnője - ez a pár hivatalos titulusa az április 29-ei világraszóló esküvő óta - üres képernyőt volt kénytelen nézegetni a tízórás repülőúton.

A British Airways elnézést kért az érintett utasoktól, akiket kétszáz fontos (60 ezer forintos) vásárlási utalvánnyal, illetve plusz törzsutaspontokkal kárpótolt.

A hercegi házaspár a brit lapnak nyilatkozó utastársak szerint nem vette nagyon a szívére a fedélzeti mozi hiányát. Az egyik utas elmondta, hogy Vilmos és Katalin kényelmes utazóruházatot öltött, és mindenkivel nagyon barátságos volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×