eur:
400.41
usd:
366.24
bux:
74010.65
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Megúszta a börtönt, mert hittek neki az esküdtek

Leitta magát álló autójában a hideg miatt egy férfi az Egyesült Államokban, a rendőrség megszondáztatta, és őrizetbe vette ittas vezetésért.

A férfi hiába magyarázta, hogy színjózanul csúszott lakatlan területen árokba, ráadásul egész lassan haladva, ugyanis éppen megfordult az úton, mert elvétette az irányt. Miután képtelen volt kiküzdeni autóját az árokból, üzenetet küldött mobiltelefonján a barátnőjének, ám elfelejtette tudatni vele, hogy hol akadt el.

Telefonjában viszont nem volt több energia, hogy ismét üzenjen, ezért várni kényszerült a hidegben. Volt nála azonban szeszesital - amelyet egy mulatságra vitt -, és hogy ne fázzon annyira, iszogatni kezdett, majd pedig elszunnyadt.

Két órával később érkezett segítsége.

Az ügyből bírósági tárgyalás lett, melyen az esküdtek hittek a férfi történetének. Különben akár egy év börtönt is kaphatott volna.

Címlapról ajánljuk
A hurrikán fogságában a magyar csillagász
Kiss László Orlandóból jelentkezett

A hurrikán fogságában a magyar csillagász

A szélnél is sebesebben terjednek az álhírek a Floridában pusztító hurrikánról – mondta az InfoRádióban Kiss László csillagász. A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója Orlandóban egy szállodában vészelte át a hatalmas vihart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×