eur:
400.41
usd:
366.22
bux:
73833.8
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Narancs riasztás az egész ország területén

Narancs riasztást adott ki az egész ország területére ma éjfélig az Országos Meteorológia Szolgálat. Az előrejelzés szerint több órán át ónos esőre kell számítani, néhány régióban 10-20 centiméter friss hó is eshet, a szél pedig kisebb hófúvásokat okozhat. Emiatt citromsárga riasztás lépett életbe Észak- és Közép-Magyarországon, valamint a Közép- és Nyugat-Dunántúlon.

Az országos meteorológiai szolgálat tájékoztatása szerint holnap valamivel kevesebb csapadék várható, ezzel együtt magasabb lesz a hőmérséklet és pénteken megint havazásra és ónos esőre lehet számítani.

Budapesten 94 munkagéppel és 450 hómunkással takarítja és szórja az utakat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. és az ország közútjain is 12 órás váltott műszakban folyamatosan dolgoznak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai, de így is sok a baleset.

Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. vállalati és közkapcsolati igazgatója arról számolt be, hogy Ferihegyen nem okozott fennakadást a havazás. Mindössze egy Nagy-Britanniából érkező járatot kellett törölni az ottani időjárás miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×