eur:
399.93
usd:
365.61
bux:
73934.31
2024. október 10. csütörtök Gedeon

Részleges látogatási tilalom Egerben

Vírusfertőzés miatt részleges látogatási tilalom lépett életbe az egri kórházban - közölte az intézmény ügyvezető igazgatója.

Fűtő László elmondta: a calici-vírus okozta fertőzés miatt elrendelt tilalom a Markhot Ferenc Kórház úgynevezett non-invazív összevont belgyógyászati és bőrgyógyászati osztályát, illetve az I. általános belgyógyászati osztályt érinti.

Az ügyvezető igazgató indoklása szerint az utóbbi napokban több betegnél jelentkezett hányással, hasmenéssel járó, kimutatott calici-vírus okozta fertőzés.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Hurrikánhelyzet Floridában: már többen meghaltak

Hurrikánhelyzet Floridában: már többen meghaltak

Az amerikai Nemzeti Hurrikán Központ közlése szerint a floridai Siesta Key közelében érte el a partot a Milton hurrikán. Kettes erősségűvé sorolták át, de így is szélsőséges szeleket és villámárvizeket okozhat. Pontos számokat még nem közöltek, de a hatóságok azt megerősítették, hogy St. Lucie megyében többen meghaltak.

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.10. csütörtök, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×