eur:
389.51
usd:
361.9
bux:
68608.64
2024. május 7. kedd Gizella

Szexszomnia - különös betegség, amire nincs gyógymód

Egy holland nő olyan rejtélyes betegségben szenved, amely szexmániássá teszi őt - igaz, csak álmában. Az orvosok nem tudtak rajta segíteni, pedig az internet segítségével kiderítette, hogy többen is hasonló problémával küzdenek.

A hollandiai Almelo városában élő Belle Floor szexszomniás, ami azt jelenti, hogy alvás közben többször is önkielégítést végez, ám miután felébred, semmire sem emlékszik.

A különös betegség miatt a 32 éves nő nem meri éjszakára marasztalni batátait. 47 éves exbarátja képtelen volt elfogadni, hogy párja nem tudja kontrollálni a dolgot, ezért szakított vele.

Először tíz évvel ezelőtt a férfi szembesítette Belle-t, mit is művel éjszakánként az ágyban. "Először tagadtam, mert nem emlékeztem semmire sem" - mondta a nő, aki több orvosnál és pszichológusnál is járt problémájával, de nem tudtak rajta segíteni.

Több gyógyszert és terápiát is kipróbált, sőt tanácsadásra is járt és az agyát is megvizsgálták. Ténylegesen csak az izomlazító gyógyszerek segítettek egy ideig, de Belle azt mondta: nem akar egész életében tablettákon élni.

A valódi segítséget a világhálón találta meg: saját honlapot indított. "Az a tudat, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, óriási megkönnyebbülést jelentett, és az, hogy beszélhetek erről másokkal, hatalmas vigasz a számomra" - mondta a nő, aki ma már visszanyerte magabiztosságát, sok barátja és jó állása van, és saját bevallása szerint élvezi az életet.

Címlapról ajánljuk
A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A szakszervezet szerint 25 milliárdból meg lehetne oldani a felsőoktatási dolgozók béremelését

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete addig nem kezdeményez újabb tárgyalást, amíg az államtitkárság nem áll elő konkrét javaslattal és ígérettel a felsőoktatásban dolgozók bérhelyzetének rendezését illetően – mondta az InfoRádióban Gregor Anikó szakszervezeti titkár. Arról is beszélt, hogy készek lennének segíteni a minisztériumnak abban, hogy találjanak forrásokat a költségvetésben a követelések teljesítésére.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Tovább gyengül a forint

Tovább gyengül a forint

Hétfő este az euróval egészen február óta nem látott szintre erősödött a forint. Ezt követően kedd reggel nem látni nagyobb elmozdulásokat, az euróval szemben stagnál, a dollárral szemben pedig kisebb gyengülésben van a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×