eur:
394.35
usd:
371.52
bux:
66882.62
2024. április 16. kedd Csongor

ABBA, Pink Floyd, Spice Girls - melyik együttes térjen vissza?

A legtöbben az svéd ABBA együttes visszatérését várják egy felmérés szerint.

A slágerek tucatjait előadó svéd együttes felélesztését szeretné a megkérdezettek egynegyede egy brit közvélemény-kutatás szerint. Anni-Frid Lyngstad, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Agnetha Fältskog 1982 után nem koncertezett együtt, noha hivatalosan sohasem oszlottak fel.

A válaszadók 13 százaléka a Police együttest látná szívesen újra a színpadon, míg 11 százalék a Pink Floyd ismételt összeállásában bízik. Az Oasis visszatérését 10 százalék, a Dire Straitsét 8 százalék várja.

Érdekesség, hogy a '90-es évek legkedveltebb lányegyüttesét, a Spice Girlst mindössze a megkérdezettek 4 százaléka hiányolja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Az Izrael elleni csapás oldhatja meg Ukrajna támogatásának kérdését – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Kijev közben elutasította azt az amerikai kérést, hogy ne támadjanak orosz olajfinomítókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×