eur:
392.37
usd:
365.87
bux:
66823.06
2024. április 26. péntek Ervin

Beckham lebukott: eddig titkolta gyerekkora óta tartó betegségét

Gyermekkora óta asztmás David Beckham, de ezt eddig titkolta a nyilvánosság előtt. Most azonban lefényképezték, ahogy az amerikai labdarúgó bajnokság nagydöntőjének félidejében inhalátort használt.

A sztárnak gyermekkora óta van asztmája, de csak enyhén súlyos mértékben - ismerte el David Beckham szóvivője, miután megjelentek a fotók az inhalátort használó focistáról. Mivel az állapota soha nem volt súlyos, így a szerkezetet is csak alkalmanként kell használnia.

A mérkőzést végül Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy elveszítette.

Senki nem aggódik amiatt, hogy baj lesz abból, hogy Beckham betegsége kiderült, sőt: inkább úgy vélik, hogy az inhaláló sztárról megjelent fényképet erős és bátorítást adnak azoknak a gyerekeknek, akik attól féltek, hogy asztmájuk miatt nem lehetnek sikeres sportolók - akár a legjobbak egyikei.

Ezt bizonyítja mások példája is, hiszen Beckham egykori manchesteri csapattársa, Paul Scholes és a Paula Radcliffe brit hosszútávfutó, többszörös világcsúcstartó is asztmás.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×