eur:
394.58
usd:
365.04
bux:
65436.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Egészségesebbé tehetik a jégkrémeket

Megtalálták annak a módját, hogyan lehet nemcsak finomabbá, de egészségesebbé is tenni a jégkrémeket - jelentették be a Missouri Egyetem kutatói.

Megnyugodhatnak az édesszájúak, ugyanis amerikai tudósok rájöttek, miként lehet rostokat, antioxidánsokat és probiotikumokat adni a jégkrémhez, ezzel egészségesebbé téve azt.

Az egyetem professzora, Ingolf Gruen és munkatársai azon dolgoznak, hogy a szőlőben és az acai bogyóban lévő tápanyagokat adják hozzá a jégkrémekhez, ami az antioxidánsok miatt fontos. A probiotikumok és rostok pedig az emésztőrendszert javítják.

Az új jégkrém tesztelése fél év múlva kezdődhet, és az egészséges termék leghamarabb két év múlva lesz kapható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Itt az új kamatmentes hitel a cégeknek, meghirdették a feltételeket

Megjelent és április végétől rendelkezésre áll a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások részére az európai uniós forrású KKV Technológia Plusz Hitelprogram, amely nulla százalékos fix kamat mellett kínál kedvező finanszírozást új fejlesztésekre és értéknövelő beruházásokra – jelentette be a Magyar Fejlesztési Bank. A 155,54 milliárd forint keretösszegű program az MFB Pont Plusz hálózaton keresztül, az MBH Bank és a Gránit Bank megkülönböztetett fiókjaiban lesz elérhető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×