eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Legszexibb az ír akcentus

Az ír akcentust választották a legszexibbnek idén egy felmérésben a brit nők. Míg korábban egy férfinak elég volt franciául kérnie egy pohár sört, és a lányok máris a lába elé omlottak, ma erről már szó sincs.

Az ír akcentus hallatán dobban meg a legtöbb brit nő szíve - derül ki egy ötezer nő részvételével készült felmérésből, amely szomorú eredményt hozott a franciás kiejtéssel beszélő számára, ők ugyanis - több év után - visszacsúsztak a negyedik helyre.

A második legkedveltebb akcentus az olasz, míg a harmadik a szavazók szerint a skót. A francia ezúttal csak a negyedik helyre került, az ötödik helyen pedig az ausztrál végzett.

A hatodik az angol lett, amit a svéd, a spanyol, a walesi és az amerikai követ.

Tíz válaszadó közül hat azt is elárulta, hogy előfordult már: csak azért hagyta, elcsábítani magát, mert nagyon tetszett az udvarló férfi kiejtése.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×