eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Megszületett Wayne Rooney kisfia

Kisfia született Wayne Rooney-nak; a Manchester United sztárjának felesége az ősi ellenség fészkében, egy liverpooli kórházban hozta világra a babát.

A kisfiú a Kai Wayne nevet kapta - jelentette be a pár szóvivője. A baba helyi idő szerint 14.20 perckor született, ő és az édesanyja, a 23 éves Coleen is tökéletes egészségnek örvend.

A baba kicsit késett: elméletileg már kilenc napja meg kellett volna születnie, édesapja ezért is hagyta ki a Manchester United szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzése előtti edzéseket.

Az angol irodáknál máris lehet fogadni arra, hogy Kai Wayne milyen sportot választ majd. A Coral 66-1-es oddszot kínál arra, hogy a papa nyomdokaiba lép és válogatott focista lesz. A William Hill 100-1-es oddszal kínálja, hogy első osztályú focista lesz, 125-1-gyel azt, hogy a MU szerződtetni majd és 150-1-gyel, hogy az angol válogatott kapitánya lesz a kölyök.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Forgalmi dugóba került az építőipar

Forgalmi dugóba került az építőipar

A 2022-es háborús és inflációs válság után nem egészen 2 évvel tulajdonképpen adottak a feltételek ahhoz, hogy a magyar építőipar és azon belül a lakásépítések lendületet kapjanak. Mégsem ez történik, az ágazati szereplők és szakértők szerint 2024-ban és még 2025-ben is kevesebb lakás készül el Magyarországon, mint 2023-ban, pedig az sem volt már egy jó év. Kicsit több mint egy évnyi válságtünet tehát bő 3 éves szakadékot hagy maga után. A gyors lassulás, lassú gyorsulás problémája ismert jelenség az autópálya-üzemeltetésben, a következménye bosszantó torlódás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×