eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Allergiás reakciót vált ki a feleség

Egy brit férfi azt állítja, hogy rosszul lesz, amint közel megy a feleségéhez. Különös allergiájának oka egy, a legtöbb testápolóban található anyag.

Darren Young valójában egy olyan összetevőre allergiás, amelyet gyakran használnak krémekben. Ha ezzel a polietilén-glikol nevű anyaggal érintkezik, hevesebben kezd dobogni a szíve - sőt, akár le is állhat - és teste feldagad.

A South Yorkshire-i Sprotbrough-ban élő és buszvezetőként dolgozó férfi állítása szerint nem tud közel menni feleségéhez, ha ezt az anyagot tartalmazó krémmel van bekenve.

"Ha eljön a lefekvés ideje, Sue-nak, a feleségemnek nem kell a fejfájásra hivatkoznia. Elég csak azt mondania, hogy azt a testápolót használta, és kész" - mondta keserűen a 45 éves Darren, aki hozzátette: nemcsak a feleségére allergiás. Ha betér egy kocsmába vagy egy étterembe, ahol polietilén-glikol tartalmú krémet használó nő van, azonnal mutatkoznak az allergia tünetei.

A férfinél akkor fedezték fel ezt a különleges allergiát, amikor egy lábprobléma miatt polietilén-glikolt tartalmazó szteroid injekciót kapott, amitől felduzzadt az arca, leállt a szíve és újra kellett éleszteni.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×