eur:
389.44
usd:
363.08
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Madonna a válása után is keresett az esküvőjén

Madonna elfogadta annak a brit lapnak a kártérítési ajánlatát, amely az énekesnő állítása szerint a Guy Ritchie-vel való házasságkötését megörökítő, házából korábban ellopott képeket jelentetett meg.

Az amerikai popkirálynő nem jelent meg személyesen a tárgyaláson, ám ügyvédje, John Kelly megerősítette, hogy a díva elfogadja azt a "tekintélyes kártérítési összeget", amelyet a fényképeket leközlő Mail on Sunday gondozásáért felelős Associated Newspapers ajánlott fel számára.

Madonna eredetileg több mint 8 millió dolláros kártérítésért fordult a bírósághoz, a megállapodás pontos összegét végül nem hozták nyilvánosságra. A sztár jogi képviselőjének közlése szerint a pénz az énekesnő Raising Malawi elnevezésű jótékonysági szervezetéhez kerül majd.

A díva és a filmrendező még 2000 decemberében keltek egybe, és igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a szertartás zárt körű maradjon - idézte fel Kelly. - Az esküvő után három évvel azonban az énekesnő Beverly Hills-i otthonát csinosítgató lakberendező legalább 27 fényképet másolt ki a házaspár esküvői albumából, majd továbbadta azokat egy nőnek, aki a másolatokat felajánlotta a Mail on Sundaynak. Az újság először elutasította az ajánlatot, majd mikor Madonna és Ritchie bejelentették válásukat, mégis megvásárolta a fotókat, és mindenfajta előzetes figyelmeztetés vagy egyeztetés nélkül le is közölte azokat.

Az ügyvéd hangsúlyozta, hogy ha tud a lap szándékáról, Madonna azonnal bírósághoz fordult volna, hogy megakadályozza a felvételek közlését.

Korábban egyetlen kép sem jelent a 2009 elején elvált házaspár esküvőjéről.

Címlapról ajánljuk
Jól ment a Ferencváros korábbi ellenfeleinek az elődöntőben

Jól ment a Ferencváros korábbi ellenfeleinek az elődöntőben

Egyetlen hazai pályán játszó csapat került előnybe a második és harmadik számú kupasorozat elődöntőinek első mérkőzésén: a Fiorentina. Mind a három, e két sorozatban még versenyben lévő csapat, amely megelőzte, illetve kiejtette a Ferencvárost, előnyt szerzett.

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×