eur:
395.1
usd:
371.67
bux:
66268.4
2024. április 16. kedd Csongor

Kik kedvelik az online szexet?

Egy friss ausztrál kutatás eredményei szerint az online szexuális tartalmak látogatóinak több mint fele házasságban vagy párkapcsolatban él. A tipikus online szex kedvelő átlagosan 41 éves, magasan iskolázott és az erotikus chatek helyett az erotikus tartalmú képek nézegetését részesíti előnyben.

Kik kedvelik az online szex tartalmakat? Erre a kérdésre keresték a választ ausztrál kutatók, akik 1325 embert kérdeztek meg egy felmérés keretében. Az eredmények szerint a tipikus online szex kedvelő átlagosan 41 éves, magasan iskolázott és az erotikus chatek helyett az erotikus tartalmú képek nézegetését részesíti előnyben - írja a medindia.netre hivatkozva az ELTE TTK hírlevele.

A kutatás arra is rámutatott, hogy a megkérdezett online szex fogyasztók 55 százaléka házas vagy tartós párkapcsolatban él. Az erotikus chat szobák látogatóinak kétharmad bevallotta: volt már olyan eset, hogy az internetes flörtölést a valós életben is folytatva találkozott a virtuális partnerrel.

A válaszadók saját bevallásuk szerint az erotikus tartalmú oldalakat elsősorban azért látogatják, hogy sokszor elfojtott szexuális érdeklődésüket biztonságos körülmények próbálják ki. Néhányuknál ez komoly függőséget is kiválthat, volt olyan válaszadó, aki napi 10 órát tölt ilyen típusú tartalmak nézegetésével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×