INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Kutyái tartották életben a nyakát törő férfit

Infostart / InfoRádió
Kutyasétáltatás közben megcsúszott és nyakát törte egy férfi, aki 16 órát feküdt magatehetetlenül. Életét a kutyái mentették meg, mert melléfeküdtek, így nem engedték, hogy teljesen kihűljön a gazdájuk teste.

Michael Dyer két kutyáját sétáltatta az angliai Brixhamben, amikor egy átázott domboldalon megcsúszott. Megsérült a csuklója, és a nyaka is eltört, mozdulni sem bírt. Szerencséjére azonban kutyái, Mickey és Boz nem szaladtak el, hanem odabújtak a mozdulni sem bíró gazdihoz, és melegen tartották a testét.

A 66 éves férfi 16 órát töltött a hét fokos hidegben, amikor másnap reggel egy arra sétáló felfedezte a földön fekvő embert és a kutyákat. Azonnal értesítette a mentőket, akik a helyszínre érkezve meglepődve tapasztalták, hogy a férfi nincs annyira kihűlve, mint amennyire számítottak rá.

"A kutyák ott voltak mellette, amikor megérkeztünk. Odabújtak hozzá, és melegen tartották" - mondta az egyik mentős. A sérültet helikopterrel szállították kórházba, ahol megállapították, hogy a csuklóján kívül a nyaka is eltört két helyen. Megműtötték, és orvosai szerint teljesen rendbe fog jönni.

A címlapról ajánljuk