eur:
392.58
usd:
365.92
bux:
66778.48
2024. április 25. csütörtök Márk

Ki a felelős a magzatcseréért?

Bár hónapokkal ezelőtt a kórház tájékoztatta arról, hogy véletlenül más szülők magzatát ültették a méhébe, még most, a szülés előtt nem sokkal sem tudja, hogy vajon ki a felelős a fatális tévedésért - jelentette ki Carolyn Savage.

Az asszony csütörtökön mondta el, hogy mindeddig sem neki, sem férjének nem adtak magyarázatot a klinikán a történtekre. A kórházat azonban nem nevezte meg.

A Sylvaniában élő 40 éves nő két héten belül császármetszéssel hozza világra - valaki más gyermekét. Õ és férje már korábban bejelentették, hogy a szülés után átadják kisfiút igazi, michigani szüleinek.

A Savage házaspárt, akinek már van három gyermeke, a megtermékenyítést végző kórház akkor értesítette a tévedésről, mikor az asszony már két hónapos terhes volt.

A család ügyvédje, aki felvette a kapcsolatot az intézménnyel, csak annyit árult el: reméli per nélkül megállapodásra tudnak jutni.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×