eur:
391.05
usd:
366.27
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A szexuális életet is befolyásolja a cukorbetegség

A cukorbetegség hatással van a szexuális életre - állítja az amerikai, a brit és a német diabéteszesek 44 százaléka.

Az internetes felmérés készítői kétezer, 2-es típusú, azaz a felnőttkorban, gyakran az életvitel következtében kialakult cukorbetegségben szenvedő ember egészségi állapotát vizsgálták, valamint a betegség hétköznapi életre gyakorolt nehézségeiről kérdezték őket.

A betegek többsége azt válaszolta, hogy képes kezelni a diabéteszt, de 43 százalék úgy érzi, hogy időnként sikertelenül birkózik meg állapotával.

Mindhárom országban a betegek fele mondta azt, hogy a diabétesz hatással van általános kedélyállapotukra. A cukorbetegségben szenvedő között a nyugodtság és a magabiztosság inkább a férfiakat jellemzi, míg a nől körében magasabb a fáradtak vagy csalódottak aránya.

A betegek több mint felének a diabétesszel összefüggésben magas a vérnyomása, és sokan túlsúlyosak is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Záporoznak a fontos adatok - Ütik a tőzsdéket

Európában a Volkswagen kedvezőtlen számait követően az autógyártók vezették az esést, ezt követően pedig az amerikai tőzsdék is egyre nagyobb mínuszban vannak a vártnál kedvezőbb béradatok publikálását követően. A befektetők eközben már a piaczárást követő gyorsjelentésekre is figyelnek a holnapi kamatdöntés előtt: az Amazon, az MAD, és a Supermicro egyaránt a keddi zárást követően teszi közzé legfrissebb számait.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×