eur:
389.96
usd:
362.97
bux:
68070.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Thriller-táncrekordra készülnek a Jackson-rajongók

Több mint tízezer mexikói Michael Jackson-rajongó jelentkezett a szervező, Carlos Contreras felhívására, hogy egy Guinness-rekordkísérletben együtt táncoljon a Thrillerre augusztus 29-én, a közelmúltban elhunyt sztár 51. születésnapján.

Egy napszemüveges, fekete dzsekis, fehér kesztyűs Michael Jackson-imitátorral az élen rajongók tucatjai gyakorolták kedden Mexikóvárosban a Thriller című videoklip tánclépéseit, hogy felkészüljenek az új rekordra.

A világrekordokat számon tartó Guinness-könyv szerint a Thrillerre együtt táncolók csúcsát eddig a Collage of William and Mary diákjai tartották, akik májusban adták elő a számot 242 táncossal. 2008-ban pedig egy brit középiskoláé volt a rekord 147 résztvevővel.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×